زیبایی و شادابی؛ با روغن های گیاهی برای مراقبت پوست

استفاده از روغن های گیاهی برای مراقبت پوست به شما کمک می کند تا پوستی شاداب داشته باشید. یکی از فرآورده ‌های اصلی گیاهان دارویی روغن گیاهی است. این روغن ها حاوی موادی هستند که شادابی و سلامت پوست شما را تضمین می کنند.

از گذشته تاکنون از روغن های گیاهی به صورت طبیعی و ارگانیک استفاده می کردند. در طب سنتی و ایرانی مطالب گسترده ای در رابطه با خواص روغن های گیاهی عنوان شده است. در احادیثی که از پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) نیز به ما رسیده است درباره فواید روغن هایی مثل زیتون و بنفشه بیان شده است. افراد را به مصرف این روغن ها توصیه کرده اند. این روغن های گیاهی برای مراقبت پوست بسیار مفید می باشند.

این روغن ها از قسمت های مختلف گیاهان تهیه می ‌شود. انواع روغن های گیاهی هر کدام به نحوی در سلامت بدن موثر هستند. روغن های گیاهی حاوی اسید های چرب اشباع شده مانند تری گلیسیرید می باشند.

روغن های گیاهی که مصرف خوراکی دارند برای سلامت بدن مفید هستند. مصرف آن ها به سلامت قلب، عدم ابتلا به فشار خون و بالا نرفتن کلسترول کمک می کنند.

مصرف این محصولات تنها در سلامت اعضای داخلی بدن نقش ندارند. مصرف آن ها در ظاهر افراد نیز بروز پیدا می‌کند. یعنی هر آنچه ما می‌خوریم پوست ما نیز از آن تغذیه می کند.

پوست معرف غذا، سبک و شیوه زندگی هر فرد است. اولین قدم برای داشتن پوستی زیبا استفاده از روغن های خوراکی گیاهی است. مصرف روغن های مفید خوراکی بر سلامت پوست تاثیر دارند. همه افراد مقدار معینی چربی مفید را در بدن خود دارند.

 

 

روغن های گیاهی درمانی عطارلند

روغن های گیاهی برای مراقبت پوست و فواید آن ها

مصرف روغن های گیاهی برای مراقبت پوست و سلامت آن مقوله جدیدی نیست. بیشتر شرکت های آرایشی و بهداشتی برای تولید محصولات خود از روغن های گیاهی استفاده می کنند.

محصولات متنوعی با پایه روغن های گیاهی برای مراقبت از پوست تولید شده اند. برای رفع هر نوع مشکل در پوست باید از روغن گیاهی مخصوص استفاده کرد.

مردم از گذشته تاکنون از روغن های گیاهی برای مراقبت پوست و شادابی آن استفاده می کنند.

روغن های گیاهی برای مراقبت پوست فواید بسیاری دارند، از جمله:

  • خاصیت آنتی اکسیدانی
  • جمع کننده پوست
  • مرطوب کننده پوست
  • ضد چروک و پیری پوست
  • شادابی و جوانی پوست
  • رفع لک و جای جوش
  • سفید شدن پوست

امروزه برای تولید انواع روغن های گیاهی از دستگاه های صنعتی استفاده می شود.

 

 

روغن های گیاهی مراقبت از پوست؛ سرشار از آنتی اکسیدان

آلودگی هوا در محیط (به خصوص شهر های بزرگ) می تواند به پوست نفوذ کند. در نتیجه تولید آنتی اکسیدان را در پوست کاهش می‌ دهد. لایه محافظ پوست در برابر آلودگی ضعیف شده و از بین می ‌رود. پررنگ شدن لکه ها، خشکی و رطوبت کم در پوست باعث ایجاد ناراحتی های پوستی می شود.

پوست برای زیبایی و درخشندگی به تغذیه مناسب یعنی آنتی اکسیدان نیاز دارد. آنتی اکسیدان برای سلامت پوست مفید است. به طور مثال روغن زیتون و کنجد (حاوی ویتامین e) منبع تغذیه مناسب برای پوست هستند.

متخصصان پوست در علم پزشکی جدید و طب سنتی افراد را به استفاده از روغن های گیاهی برای مراقبت پوست توصیه می کنند.

مواد موجود در این روغن ها به زیبایی پوست کمک می کنند. از تخریب و افتادگی پوست جلوگیری می کند. همچنین مانع از بین رفتن کلاژن در سطح پوست می شود.

چروک شدن پوست و پیری یک روند معمول است که با افزایش سن اتفاق می‌افتد. در سنین بالا سلول های موجود در پوست که چربی مفید را تولید می کنند بسیار کم می شود.

یک راه مفید برای داشتن پوستی جوان و شاداب ماساژ دادن با استفاده از روغن است. ماساژ دادن باعث می شود سلول ها فعال نگه داشته شوند. روغن های مناسب شامل:

  • روغن جوجوبا: یکی از معروف ‌ترین روغن های ضد چروک (پیری پوست) در جهان است.
  • روغن آووکادو: سرشار از ویتامین e است.
  • روغن بنفشه: در احادیث به عنوان بهترین روغن معرفی شده است. سرشار از ویتامین e و a است. برای رفع چین و چروک صورت مفید است.

 

روغن های گیاهی مرافبت از پوست عطارلند

روغن گیاهی برای شادابی و براقی پوست

پوست شما ممکن است به دلیل آفتاب سوختگی و … تیره و کدر شده باشد. متخصص طب سنتی استفاده از روغن های گیاهی برای مراقبت پوست را به شما توصیه می کند. با مصرف بعضی روغن ها پوست شاداب و براق می شود، از جمله:

  • روغن ارده کنجد: این روغن از ارده گرفته می شود. در هنگام استفاده می تواند چروک صورت را از بین ببرد.
  • روغن آلوورا: پوست را شفاف می کند. آبرسان (تامین رطوبت) قوی برای پوست محسوب می شود. برای رفع تیرگی و خشکی پوست مفید است.

 

استفاده از روغن های گیاهی در  مراقبت پوست به رفع لک و جای جوش کمک کند. بدون عوارض جانبی جای جوش را از بین می برد. جوش ممکن است به هر دلیل در سطح پوست به وجود آمده باشد. گاهی اوقات جای جوش آزار دهنده تر از اصل موضوع است. روغن های مناسب برای رفع جای جوش و لک شامل:

  • روغن رزماری: یک ضدعفونی کننده مفید است. استفاده از آن گردش هوا را در سطح پوست بهبود می بخشد.
  • روغن درخت چای: ضد لک بسیار قوی است. باکتری های موجود در جای جوش و زخم را از بین می برد.
  • روغن گیاهی کندر: برای درمان زخم و جای زخم مفید می باشد. ضد التهاب قوی است.
  • روغن مریم گلی: برای پوست های چرب پیشنهاد می شود.

 

روغن های گیاهی برای مراقبت پوست را با توجه به نوع پوست (خشک، چرب، معمولی) خود انتخاب کنید.

روغن های های مراقب از پوست و موی گیاهی عطارلند

حفظ رطوبت؛ راز روغن های گیاهی برای مراقبت پوست

یکی از محصولات نسبتاً جدید در حوزه مراقبت و زیبایی پوست آبرسان است. شرکت های آرایشی و بهداشتی انواع آبرسان ها را تولید می‌کنند. آبرسان ها ی گیاهی معمولا با پایه روغن های گیاهی تولید می شوند.

برخی افراد تصور می کنند که کِرِم ها و روغن های آبرسان مخصوص پوست های خشک هستند. اما همه افراد باید پوستی شاداب و مرطوب داشته باشند. باید رطوبت بدن و پوست خود را حفظ کنند. حفظ رطوبت راز استفاده از این روغن ها است.

در هنگام استفاده از مرطوب کننده، رطوبت آن جذب پوست می شود. در مقابل آبرسان نمی گذارد رطوبت از سطح پوست خارج شود.

برای هر نوع پوست روغن گیاهی و آبرسان مخصوص تولید می شود. روغن گیاهی نارگیل، جوجوبا و آووکادو برای پوست های خشک مناسب هستند. آبرسان با پایه این روغن ها را برای مواظبت از پوست را می توانید قبل و بعد از حمام برای کل بدن استفاده کنید و ماساژ دهید.

 

پوست گاهی خشک می شود و ایجاد خارش می کند. ممکن است سطح پوست ترک برداشته یا پوسته پوسته شده باشد. این علائم به دلیل کمبود چربی در سطح پوست اتفاق می افتد. روغن های گیاهی برای مراقبت پوست باعث می شود چربی به سطح پوست جذب شود. به طور مثال روغن آووکادو علاوه بر تامین چربی نقش یک آبرسان موثر را ایفا می کند.

افراد با پوست معمولی مقداری چربی طبیعی را در پوست خود دارند. اما باز هم بهتر است برای نگه داشتن رطوبت در سطح پوست از روغن گیاهی (روغنی سبک با چربی معتدل) استفاده کنند روغن زیتون، کنجد، نارگیل جزو بهترین روغن ها هستند.

برای مشاهده دیگر محصولات رژیمی اینجا کلیک کنید.

همچنین برای آگاهی از جدید ترین محصولات و تخفیف ها صفحه اینستاگرام عطارلند را دنبال کنید